Barion Pixel
Hívjon - írjon, kérdezzen bátran! Segítünk!!! 📞+3670/882-4048 📧 info@tuzfiaibolt.hu

EXTOL márka jellemzői

EXTOL CRAFT

Az Extol Craft kiváló választás azoknak a barkácsolóknak, akik élvezni akarják a hobbijukat - méghozzá elfogadható áron.
Az Extol Craft szerszámok prémiumot kínálnak a hobby kategóriában: a "hobby" áráért a legjobbat kapod, ami ebben a kategóriában elérhető.

Kézbe illő formatervezés
Az Extol Craft szerszámok modern, friss, ergonomikus kialakítással rendelkeznek, amely maximális kényelmet és előnyt biztosít munka közben. Ha egyszer felveszed, igazi barátoddá válik.
ÜTVEFÚRÓ

Kiváló konstrukció

Az Extol Craft nem egy a sok márka nélküli olcsó szerszámcsalád közül. Tiszteljük a barkácsolást. Ezért az ütvefúrót alumíniumötvözetből készült testtel szereltük fel. Ez jelentősen javítja a forgó alkatrészek hűtését, ami hosszabb élettartamot biztosít a motornak.


Hozzáadott érték

Úgy gondoljuk, hogy még a hobbiszerszámoknak is kell valami extrát nyújtaniuk. Igaz, hogy gondolunk a megfizethetőségre, de nem csökkentjük mindenáron a költségeket. Az Extol Craft mindig igyekszik többet nyújtani, mint mások - mint például ennek a gérvágófűrésznek masszív fémalapja van, amíg mások a sima műanyagot választják.

Fém csapágyazott ülések

Nem pazaroljuk el az eszközeinket. Míg a hagyományos hobbiszerszámok tengelye általában műanyagba van burkolva, mi gondosan tartós, edzett acélcsapágyakba burkoljuk őket, hogy biztosítsuk hosszú élettartamukat.

Feszített alkatrészek

A fogaskerék, amely minden elektromos szerszám egyik leginkább igénybevett része, az Extol Craftnál extra edzett acélból készül. A rotor ezután automatikus vezérlőrendszerek segítségével nagy pontossággal kalibrálásra kerül, hogy a legjobb teljesítményre hangolják.

Extra erős akkumulátorok

Az Extol Craft vezeték nélküli modelljei extra nagy kapacitású (1200 mAh) nikkel-kadmium akkumulátorokkal vannak felszerelve, ez megkülönbözteti őket a kategória többi márkájától.

Eszközök, amelyekkel öröm dolgozni

Mi magunk is szeretünk a szerszámainkkal dolgozni, ezért tudjuk, hogyan tehetjük őket még praktikusabbá. Amikor egy fejlesztés vagy egy másik "fogás" jut eszünkbe, nem hagyjuk békén a tervezőinket, amíg az ötletet meg nem valósítják.

Eszközök, amelyekkel öröm dolgozni

Mi magunk is szeretünk a szerszámainkkal dolgozni, ezért tudjuk, hogyan tehetjük őket még praktikusabbá. Amikor egy fejlesztés vagy egy másik "fogás" jut eszünkbe, nem hagyjuk békén a tervezőinket, amíg az ötletet meg nem valósítják.

Érzékeny és megbízható kapcsoló

Egy kis alkatrész, de annál fontosabb - a kapcsoló. Minden ezen múlik! Egyszerűen hangzik? Másokkal ellentétben a mi kapcsolónk igazán könnyen kezelhető: kényelmesen széles, megbízható, a gumibevonatnak köszönhetően kellemes tapintású, és mindenekelőtt porálló.

Bónusz: masszív bőrönd

A masszív tok, amelyben néhány Extol Craft modellt tárolunk és szállítunk, igazi büszkeségünk - tökéletesen védi a szerszámokat. Ha azonban a költségkímélő megoldást választod, mi nem kényszerítjük rád a tokot. Végül is tudjuk, hogy a választás az, ami lehetővé teszi, hogy igazán élvezd a hobbidat!

EXTOL PREMIUM

Az Extol Premium a Mester osztály tipikus képviselője. A hobbiszerszámokkal ellentétben, amelyek egyetlen paramétere gyakran az ár, az Extol Premium szerszámok tervezői az anyagok és technológiák minőségére, a kivitelezésre, a formatervezésre, a paraméterekre és az ergonómiára helyezik a hangsúlyt.
Ez a kategória garancia arra, hogy minőségi terméket vásárolj megfizethető áron, amely a legújabb technológia szerint készült, és sok szempontból megfelel a legmagasabb elvárásoknak. Ugyanakkor számos olyan megoldást és szabadalmat kínál, amelyek eddig a professzionális márkák kiváltságai voltak.

EXTOL INDUSTRIAL

Az Extol Industrial az ipari szektorban mindennapos professzionális használatra tervezett szerszámokat mutat be. Ezeket a gépeket szigorú stresszteszteknek vetik alá, robusztus felépítésük és prémium minőségű alkatrészeik pedig tartós és megbízható partnerekké teszik őket igényes körülmények között.

EXTOL LADY

Mindig is tudtuk, hogy a munka nem csak az eredményről, hanem az érzésről is szól. És onnan már csak egy lépés volt a női eszköz. Nem csak a férfiak képesek fúrógépért vagy csavarhúzóért nyúlni, ha valamit meg kell javítani.

De a legtöbb szerszámgyártó ezt elfelejti. És mi ezen akartunk változtatni. Olyan eszközöket akartunk kínálni a nőknek, amelyek megértik a barkácslelküket, de nem felejtik el, hogy ők még mindig nők. Alacsonyabb súly, ergonomikus forma a női kéz számára és egyedi kialakítás. Mindezt a maximális minőség fenntartása mellett.


www.extol.hu