Barion Pixel
Hívjon - írjon, kérdezzen bátran! Segítünk!!! E-mail: info@tuzfiaibolt.hu

EXTOL

Élvezet vele dolgozni!


        

craft

EXTOL CRAFT

Az Extol Craft kiváló választás azoknak a barkácsolóknak, akik élvezni akarják a hobbijukat - méghozzá elfogadható áron. Az Extol Craft szerszámok prémiumot kínálnak a hobby kategóriában: a "hobby" áráért a legjobbat kapod, ami ebben a kategóriában elérhető.

Kézbe illő formatervezés - MINDEN MODELL

Az Extol Craft szerszámok modern, friss, ergonomikus kialakítással rendelkeznek, amely maximális kényelmet és előnyt biztosít munka közben. Ha egyszer felveszed, igazi barátoddá válik.

Kiváló konstrukció - ÜTVEFÚRÓ

Az Extol Craft nem egy a sok márka nélküli olcsó szerszámcsalád közül. Tiszteljük a barkácsolást. Ezért az ütvefúrót alumíniumötvözetből készült testtel szereltük fel. Ez jelentősen javítja a forgó alkatrészek hűtését, ami hosszabb élettartamot biztosít a motornak.

Hozzáadott érték - MINDEN MODELL

Úgy gondoljuk, hogy még a hobbiszerszámoknak is kell valami extrát nyújtaniuk. Igaz, hogy gondolunk a megfizethetőségre, de nem csökkentjük mindenáron a költségeket. Az Extol Craft mindig igyekszik többet nyújtani, mint mások - mint például ennek a gérvágófűrésznek masszív fémalapja van, amíg mások a sima műanyagot választják.

Fém csapágyazott ülések - MINDEN MODELL

Nem pazaroljuk el az eszközeinket. Míg a hagyományos hobbiszerszámok tengelye általában műanyagba van burkolva, mi gondosan tartós, edzett acélcsapágyakba burkoljuk őket, hogy biztosítsuk hosszú élettartamukat.

Feszített alkatrészek - MINDEN MODELL

A fogaskerék, amely minden elektromos szerszám egyik leginkább igénybe vett része, az Extol Craftnál extra edzett acélból készül. A rotor ezután automatikus vezérlőrendszerek segítségével nagy pontossággal kalibrálásra kerül, hogy a legjobb teljesítményre hangolják.

Extra erős akkumulátorok - AKKUMULÁTOROS SZERELÉK

Az Extol Craft vezeték nélküli modelljei extra nagy kapacitású (1200 mAh) nikkel-kadmium akkumulátorokkal vannak felszerelve, ez megkülönbözteti őket a kategória többi márkájától.

Eszközök, amelyekkel öröm dolgozni - MINDEN MODELL

Mi magunk is szeretünk a szerszámainkkal dolgozni, ezért tudjuk, hogyan tehetjük őket még praktikusabbá. Amikor egy fejlesztés vagy egy másik "fogás" jut eszünkbe, nem hagyjuk békén a tervezőinket, amíg az ötletet meg nem valósítják.

Biztonsági jellemzők - HŐLÉGFÚVÓK

Mindent lehet javítani - és mi pontosan erre törekszünk. Ehhez a hőlégfúvóhoz egy innovatív vezérlőrendszert adtunk, amely megakadályozza, hogy a hősugárzó spirál rövidre záródjon. Nincs többé ez a gyakori betegség!

Érzékeny és megbízható kapcsoló - A LEGJOBB MODELLEK

Egy kis alkatrész, de annál fontosabb - a kapcsoló. Minden ezen múlik! Egyszerűen hangzik? Másokkal ellentétben a mi kapcsolónk igazán könnyen kezelhető: kényelmesen széles, megbízható, a gumibevonatnak köszönhetően kellemes tapintású, és mindenekelőtt porálló.

Bónusz: masszív bőrönd - EGYES MODELLEK

A masszív tok, amelyben néhány Extol Craft modellt tárolunk és szállítunk, igazi büszkeségünk - tökéletesen védi a szerszámokat. Ha azonban a költségkímélő megoldást választod, mi nem kényszerítjük rád a tokot. Végül is tudjuk, hogy a választás az, ami lehetővé teszi, hogy igazán élvezd a hobbidat!


premium

EXTOL PREMIUM

Az Extol Premium a Mester osztály tipikus képviselője. A hobbiszerszámokkal ellentétben, amelyek egyetlen paramétere gyakran az ár, az Extol Premium szerszámok tervezői az anyagok és technológiák minőségére, a kivitelezésre, a formatervezésre, a paraméterekre és az ergonómiára helyezik a hangsúlyt. Ez a kategória garancia arra, hogy minőségi terméket vásárolj megfizethető áron, amely a legújabb technológia szerint készült, és sok szempontból megfelel a legmagasabb elvárásoknak. Ugyanakkor számos olyan megoldást és szabadalmat kínál, amelyek eddig a professzionális márkák kiváltságai voltak.

Zárak CLICK-LOCK-kal - HATÁSGYAKORLATOK

A maximális pofapontossággal rendelkező gyorskioldó rendszer minden fúrónk alapfelszereltségéhez tartozik. Ezenkívül az ütvefúrók és néhány akkus fúrógép tokmánya szabadalmaztatott Click-Lock-kal van felszerelve, amely megakadályozza, hogy a tokmány spontán kioldódjon ütvefúrás közben. Csak egy kattintásra van a megbízható feszítéstől.

Belül elrejtett minőség - MINDEN ELEKTROMOS SZERSZÁM

A hobbi kategóriával ellentétben az Extol Premium szerszámok minden igénybevett része krómmal, vanádiummal, nikkelnel és titánnal ötvözött, cementált, edzett acélból készül, így garantálva a hosszú élettartamot. A minőségi csapágyakat szabadalmaztatott rezgéscsillapító rendszerben helyezik el a nagy terhelési elvárásokat támasztó modelleknél.

Megbízható motor - MINDEN ELEKTROMOS SZERSZÁM

A motor minden motoros szerszám szíve. Az Extol Premium esetében a hőálló réz tekercsek és az ezüstözött kommutátorok kiváló teljesítményt biztosítanak, és kiküszöbölik a motor túlmelegedését.

PRO-RITE sebességváltó - AKKUMULÁTOROS CSAVARHÚZÓK

Az Extol Premium akkumulátoros csavarhúzók legtöbb modellje a Pro-Rite márkájú, rendkívül tartós acélból készült, hosszú élettartamot és problémamentes működést garantáló sebességváltóval van felszerelve.

Robusztus felépítés - FÚRÓ- ÉS VÉSŐKALAPÁCSOK

Rendkívül robusztus kialakításuknak köszönhetően az Extol Premium légkalapácsok nagy teljesítményt nyújtanak nagy ütőerővel.

Professzionális technológia - HEGESZTŐ INVERTEREK

Az Extol Premium olyan technológiákkal felszerelt modelleket kínál, amelyek nagyon egyszerűvé teszik az ív begyújtását. Az ív könnyen szabályozható, csendes, és nincs túlzott fémfröccsenés. Ezeket a funkciókat a HOT START (rendszer a tökéletes ívgyújtáshoz), az ANTI-STICK (rendszer a hegesztési áram korlátozására rövidzárlat esetén) és az ARC FORCE (rendszer a hegesztési jellemzők automatikus beállításához) egészíti ki.

Kellemes érzés munka közben RUBBER PAINT - A LEGJOBB MODELLEK

A legtöbb modell gumialapú bevonat-technológiával készül, ami kényelmesebbé és megbízhatóbbá teszi a géppel való kéz érintkezést. Ezenkívül az ergonomikus fogantyúkat csúszásgátló és rezgésgátló funkciók egészítik ki.

Hosszú élettartam és nagy teljesítmény - VEZETÉK NÉLKÜLI SZERSZÁMOK

Az Extol Premium akkumulátoros szerszámok 1500 mAh-s akkumulátorokkal vannak felszerelve, amelyekkel zökkenőmentesebb és gondtalanabb munkát végezhetsz. Ezenkívül számos modell alapfelszereltségéhez tartozik egy tartalék akkumulátor.

Mindig valami extra - KIVÁLASZTOTT MODELLEK

Az Extol Premium szerszámok minden modellje nyújt valami kellemes meglepetést. A fúrókalapácsok és más kiválasztott termékek például szilárd műanyag tokkal vannak ellátva, amely megkönnyíti a szerszámok szállítását és tárolását.

industrial

EXTOL INDUSTRIAL

Az Extol Industrial az ipari szektorban mindennapos professzionális használatra tervezett szerszámokat mutat be. Ezeket a gépeket szigorú stresszteszteknek vetik alá, robusztus felépítésük és prémium minőségű alkatrészeik pedig tartós és megbízható partnerekké teszik őket igényes körülmények között.

Prémium minőségű anyag és robusztus konstrukció - MINDEN MODELL

Az Extol Industrial első osztályú anyagokat használ - és természetesen nem fukarkodik vele. A hagyományos szerszámokhoz képest a kulcsfontosságú alkatrészek gyártásához használt edzett acél nemcsak növeli a tartósságukat, hanem javítja a működésüket és megakadályozza az anyag elakadását is. A gépeket úgy tervezték, hogy a durva kezelést és a hosszú távú napi használatot is biztonsággal bírják.

Megerősített fogaskerék ellenállás - MINDEN MODELL

A krómmal, vanádiummal, nikkelnel és titánnal ötvözött acélból készült cementált fogaskerekek jelentősen megnövelik az élettartamot.

Hosszú élettartamú kommutátorok - MINDEN MODELL

A legtisztább rézből készült, rendkívül tartós tekercsek kivételes hőállóságot garantálnak 250°C-ig, és így növelik a motor élettartamát. A kommutátor ezüsttartalma teljes 0,8%, ami jelentősen javítja a vezetőképességet és ezáltal növeli a teljesítményt.

Márkás csapágyak - MINDEN MODELL

Az NSK golyóscsapágyak a világ legjobbjai közé tartoznak, és biztosítják a forgó alkatrészek tökéletes működését.

CLICK-LOCK® gyorskioldó - FÚRÓK

A maximális pofapontossággal rendelkező gyorskioldó rendszer minden fúrónk alapfelszereltségéhez tartozik. Ezenkívül az ütvefúrók és néhány akkus fúrógép tokmánya szabadalmaztatott Click-Lock-kal van felszerelve, amely megakadályozza, hogy a tokmány spontán kioldódjon ütvefúrás közben. Csak egy kattintásra van a megbízható feszítéstől.

Porálló kapcsoló - MINDEN MODELL

A neves Defond márka porzáró kapcsolója nagy gépeknél egy véletlen indítás elleni védelmi rendszerrel is fel van szerelve. Pontos kialakítása garantálja a gép teljesítményének kifinomult szabályozását.

Bizonyított ergonómia - MINDEN MODELL

A hosszú távú használatra tervezett gépeknél elengedhetetlenek a vibrációt csillapító és a fáradtságot csökkentő ergonómiai és tervezési jellemzők. Az Extol Industrial a hatékonyságra és a gyakorlatiasságra összpontosít, és csak ezután a vonzerőre. Gépjeink egyik jellegzetes tulajdonsága az extra vékony fogantyú, amely természetesebb fogást tesz lehetővé.

Munka maximális kényelemmel - CSISZOLÓGÉPEK, FÚRÓK, FŰRÉSZEK

A gyors, egyszerű és zökkenőmentes munka minden fontos projekt esetében prioritást élvez. Ezért gépeinket számos praktikus funkcióval és rendszerrel szereltük fel, amelyek kényelmessé és zökkenőmentessé teszik a munkát és a kezelést.

Ultra hajlékony kábel - MINDEN MODELL

Figyelünk a részletekre - gyakran ezek jelentik a különbséget a frusztráció és az élvezetes munka között. Az ultrarugalmas gumiból készült hosszú tápkábel kellemes tapintású és jól kezelhető.

Praktikus tervezési elemek - CSISZOLÓGÉPEK

A felhasználói igények alapján tervezett elemek tartós és megbízható partnerré teszik az Extol ipari gépeket. A sarokcsiszolók például gyorskioldású késfedél-beállítással vannak felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy a gépet másodpercek alatt új pozícióba állítsd.

 

lady

 

 EXTOL LADY

 

Mindig is tudtuk, hogy a munka nem csak az eredményről, hanem az érzésről is szól. És onnan már csak egy lépés volt a női eszköz. Nem csak a férfiak képesek fúrógépért vagy csavarhúzóért nyúlni, ha valamit meg kell javítani.
De a legtöbb szerszámgyártó ezt elfelejti. És mi ezen akartunk változtatni. Olyan eszközöket akartunk kínálni a nőknek, amelyek megértik a barkácslelküket, de nem felejtik el, hogy ők még mindig nők. Alacsonyabb súly, ergonomikus forma a női kéz számára és egyedi kialakítás. Mindezt a maximális minőség fenntartása mellett.

light

EXTOL LIGHT

Az Extol a tőle elvárható minőségben előrukkolt kiváló ár-érték arányú világítástechnikai termékekkel is, amelyeket EXTOL LIGHT névvel látta el.  extol.hu