+36 30 278 0461 / info@tuzfiaibolt.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Csavarodásmentes Tricolux 3/4" sárga 25m 5 rétegű tömlő

Cikkszám: TL5/1925
Gyártó: Csavarodásmentes »
Kiszerelés: 25 m
Olasz csavarodás mentes tömlő
12 553 Ft
Nettó: 9 884 Ft +áfa
502 Ft / m
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Tricolux 3/4" sárga 25m 5 rétegű tömlő, csavarodás mentes

Termékismertető

Locsolótömlő csavarodásmentes Tricolux 3/4" 25m 5 RÉTEGŰ

Termék jellemzők:

- Üzemi hőmérséklet: -10 °C + 60°C
- Maximális üzemi nyomás: 27 BAR
- Szín: fehér belső, felső réteg sárga
- Kadmium, bárium és ólommentes 
- UV álló, belső réteg algaálló
- Öt rétegű, lágyított PVC-ből gyártott tömlő, 
dupla szövésével megakadályozza a cső csavarodását, 
külsején áttetsző vezető csíkkal
- Felhasználás: kertészet, építőipar, víz szállításra
- Normál üzemi és használati körülmények között 
garantáltan hosszú távú felhasználhatóság

A CSAVARODÁSMENTES TÖMLŐ A VÍZVÉTELI HELYHEZ (CSAPHOZ, SZIVATTYÚHOZ) KÜLSŐ -, VAGY BELSŐ MENETES TÖMLŐVÉGGEL, CSAPCSATLAKOZÓVAL CSATLAKOZTATHATÓ, DE HASZNÁLHATUNK BILINCSES RENDSZERT IS. A TÖMLŐK BELSŐ ÁTMÉRŐJE HATÁROZZA MEG, HOGY MILYEN CSATLAKOZÓT KELL HASZNÁLNUNK. A LOCSOLÓTÖMLŐK ÁTMÉRŐJÉT COL-BAN HATÁROZZUK MEG, ÍGY BESZÉLHETÜNK FÉL COLOS (1/2"), HÁROMNEGYED COLOS (3/4"), EGY COLOS (1"), ÖTNEGYED COLOS (5/4"), STB. TÖMLŐKRŐL. A COL, VAGY COLL MM-RE TÖRTÉNŐ ÁTSZÁMÍTÁSÁRÓL IDE KATTINTVA OLVASHAT BŐVEBBEN. A MENETEK (METRIKUS MENET) TÁBLÁZATOS MEGJELENÍTÉSE ITT TALÁLHATÓ.
Locsolótömlő, mi ez, mire használjuk?
A LOCSOLÓTÖMLŐ, LOCSOLÓCSŐ, CSAVARODÁSMENTES TÖMLŐ VAGY EGYSZERŰEN TÖMLŐ EGY FLEXIBILIS CSŐ, AMELY A VÍZ SZÁLLÍTÁSÁRA HASZNÁLUNK. SZÁMOS MEGOLDÁS ÁLL RENDELKEZÉSRE A TÖMLŐK ÖSSZEKÖTÉSÉRE - TÖMLŐTOLDÓ, TÖMLŐÖSSZEKÖTŐ, TÖMLŐVÉG, CSAPCSTLAKOZÓ -, ÉS A TÖMLŐ VÉGÉN A VÍZ SZÓRÁSÁRA SZÓRÓFEJEK, MELLYEK A VÍZSUGARAT EGY KIS PONTON ENGEDIK ÁT, MONDHATJUK PORLASZTJÁK.
KERTI TÖMLŐK ÁLTALÁBAN EXTRUDÁLT SZINTETIKUS GUMIBÓL, VAGY LÁGY MŰANYAGBÓL KÉSZÜLNEK, GYAKRAN SZÖVET BETÉTTEL ERŐSÍTVE, HOGY NAGYOBB VÍZNYOMÁST IS ELBÍRJANAK. EZEN ANYAGOK ÖSSZEHÁZASÍTÁSÁNAK EREDMÉNYEKÉPP LÉTREJÖN EGY SIMA KÜLSEJŰ LOCSOLOCSŐ, MELY ELÉG ERŐS ÉS RUGALMAS AHHOZ, HOGY KIBÍRJA A FÁKKAL, PADKÁKKAL ÉS MÁS EGYÉB TEREPTÁRGYAKKAL VALÓ ÉRINTKEZÉST, SURLÓDÁST.
AHOGY AZT A NEVE IS MUTATJA, ÁLTALÁBAN KERTBEN, KERTÉSZETBEN HASZNÁLJUK A LOCSOLÓTÖMLŐT NÖVÉNYEK, VAGY A GYEP ÖNTÖZÉSÉRE, DE HASZNÁLHATÓ EGYÉB TEREPRENDEZÉSI CÉLOKRA, ÉPÜLETEK, BERENDEZÉSEK, GÉPJÁRMŰVEK MOSÁSÁRA IS. NÉHÁNY TÖMLŐ ALKALMAS ÉLELMISZERIPARI FOLYADÉKOK SZÁLLÍTÁSÁRA IS, SPECIÁLIS ANYAGÖSSZETÉTEÜKBŐL ADÓDÓAN.


Termék értékelés és véleményezés

2020. 05. 05. 16:31
Jó minőségű, nyomás alatt eddig kirúgta magát.
Szemrevételezésnél ezt látni: külső vastagabb sárga réteg, majd vékony fekete szövéssel, majd vatagabb fehér, a fal vastagsága 2.8mm.
(Megemlítem még a "TFB FLEX 3/4"-est, ami 3mm-es!! Ez állt egy külső vékony feketéből, egy vékony fehérből szövöttel és egy vastagabb sárgából).
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.